Nejnovější recenze ze sekce Solné lampy
- že lampa, kterou jste mi poslali, je překrásná! Sytě oranžová jako zapadající slunce a nebo jako
- když se dívám do ohně
- když se dívám do ohně
- Lampa má krásně sytou barvu.
Je překrásný. Velikost úplně postačí.
Krásná dekorativní lampa do středně velké místnosti, výška 29 cm, široká 15 cm. Má nádherný tvar, svítí nepřetržitě. Je umístěná v místnosti spolu s televizí i jinou domácí elektronikou, běží tam i čistička vzduchu a zvlhčovač. Tyto přístroje vhodně doplňuje ničením negativních-záporných iontů, které škodí zdraví. Solná lampa nejen zpříjemňuje a zútulňuje prostředí, ale i vytváří pocit zdravého bezpečí v místnosti, ve které trávíme hodně času.
Krásná dekorativní lampa do většího prostoru, výška 40 cm, široká 19 cm. Má nádherný tvar, skoro ji nevypínáme. V místnosti je spolu s počítačem, televizí a jinou domácí elektronikou a úplně vidím, jak požírá vše negativní a škodlivé našemu zdraví. V této místnosti trávíme hodně času, jsem proto ráda, že nám solná lampa pomáhá nejen zpříjemňovat a zútulňovat prostředí, ale i vytvářet pocit bezpečí ve zdravém domě.
Solná lampa nádherná!!! Měla jsem obavy z váhy lampy. Píšou velké váhové rozpětí, ale 5, 6kg je pro mě dostatečné :D Akorát neštěstí s dopravcem. Krabice byla otlučená. Hlavně rohy. Měla jsem obavy, že lampa bude poškozena. Ale byla v pořádku...naštěstí!
- Nádherná barva. Váha mne překvapila - vzhledem k ceně.
Rabalux 4120
Přidáno: 23. ledna 2020
(naposledy upraveno 18. února 2020)
Zakoupeno v Svět-svítidel.cz
lampu jsem zakoupila jako dárek , plní svůj účel a je s ní naprostá spokojenost.
S LED žárovkou - imitace plamene z Aliexpresu, je lampa nádherným doplňkem interiéru s minimální spotřebou.
- Velmi krásná lampa.
- Moc hezky svítí do oranžova zabarvené světlo.
- Vyhovující dlouhý kabel s vypínačem, který mnoho lamp nemá.
- Dostatečně těžká, že ji nemůže shodit ani rychlý pohyb dítěte.
- Když jsem ji objednávala, tak mi slíbili přesně tuto velikost.
- Proto všem doporučuji nákup produktu 100% kvalita.
Nic.
vyborne
krasná
- nádhera
tento solný svícen na čajové svíčky je velmi praktický, hodí se i jako velmi vhodný dárek, doporučuji
solná lampa splňuje naše očekávání, doporučuji
Krásná lampa! Byla jsem velmi mile překvapena velikostí a přírodním vzhledem neopracované solné lampy.
- Pěkná lampa. Mám ji v ložnici. Osviti celou místnost, ale zároveň neruší při spánku.
- Super
Krásná
cena
Solnou lampu jsem kupovala jako noční světlo do dětského pokoje. Světlo působí moc příjemně.